Društvo lastnikov gozdov Prekmurja
Gornji Petrovci 31d
9203 Gornji Petrovci

Aktualno

14.07.2024

Primož Sukič zmagovalec izbirnega sekaškega tekmovanja

Murskosoboška enota Zavoda za gozdove Slovenije je v sodelovanju z občino Križevci pri Ljutomeru danes na kasaškem dirkališču v Križevcih ...
10.06.2024

Zbrali smo se na tradicionalnem pikniku

V nedeljo, 9. junija se nas je sedemindvajset članov društva zbralo na tradicionalnem društvenem pikniku v piceriji Cimešter v Kovačevcih. ...
Vabljeni k oddajanju oglasov!

 
Na tem mestu bomo za en mesec brezplačno
objavljali vse vaše oglase s ponudbo in povpraševanjem vsega, kar je povezano z gozdom, gozdarstvom in lesom. Vaše oglase lahko oddate po telefonu 041/769-439 (Jože Pojbič), ali na elektronski naslov jozepojbic@gmail.com .
J.P.

Gozdarske storitve, odkup lesa in prevozi hlodovine

Mlada podjetnika opravljata gozdarske storitve - podiranje in spravilo lesa v gozdu, prevoz hlodovine, odkup lesa in biomase na območju Pomurja. Če sami nimate volje, moči ali primerne opreme, pokličite 040797330 (Primož Zavec) ali 031731775 (Tilen).


 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se